За нас

Home  / За нас

Личностното развитие е процес, който се осъществява през целия курс на живота. Чувството на удовлетвореност и състоянието на лична хармония са две от основните неща, които човек може да постигне, инвестирайки време в обогатяване на своята личност. През изграждането на лични умения, подобряването на отношенията с близки и приятели или просто опознаването на собствената същност, човек се променя и развива. Център “Калей” ви предоставя възможността да се впуснете в едно вълнуващо приключение, в което да опознаете себе си по-добре, както и да се погрижите за своето личностно развитие, благополучие и комфорт! Ако желаете да научите нещо ново за своята личност, да изгладите персонални проблеми или просто да потърсите подкрепа - ние сме на среща!


Биляна Вутова 

Създател на Център "Калей"


Биляна Вутова е клиничен психолог.

Магистър по клинична и организационна психология. EMDR терапевт. Психодрама асистент. Сертифициран констелатор в Свободен университет "Самадева", Франция. Консултант в Техники за Емоционална Свобода (ТЕС) към международната организация AAMET. Сертифицирана към Integral Academy, Унгария - интегрален коучинг. 

Биляна Вутова специализира в индивидуална и групова терапевтична работа. Създател на практики и програми за себепознание и личностно развитие от които "Аз и моето семейство", "Калейдоскоп на себепознанието". Понастоящем продължава обучението си в метода психодрама към ИПИГТ "Бернхард Ахтерберг".


Мариана Кутова 

психолог 


Бакалавър и магистър по психология в магистърска програма "Клинична психология-психоаналитична перспектива" към Нов Български Университет. Специализира когнитивно-поведенческа терапия към БАКПТ и психодрама към ИПИГТ "Бернхард Ахтерберг". Психодрама асистент. Проведен стаж по въведение в клиничната психология, психодиагностика и психологическо консултиране към МБАЛ по неврология и психиатрия "Свети Наум". Преминала е курс по приложение на когнитивно-поведенческа терапия при лица зависими от психо-активни вещества към Център за социална работа „ Феникс“.