Актуално

MentalPress 30

Меркурий в Телец

Днес 06.05. в 21:25ч., Меркурий влиза в зодиакалното съзвездие на Телеца.


Транзитът на планетата през този знак, ще ни подейства стабилизиращо и ще направи ума ни прагматичен. Ще говорим по-малко, затова пък на място. Ще възприемаме нещата цялостно, в дълбочина. Ще бъдем реалистични и настоятелни особено, ако става дума за работа, учение или отношения.


Ще се съсредоточим повече в неща, който осигуряват личната ни безопасност, комфорт и сигурност. Ще потърсим начини да спечелим повече пари, да се сдобием с нещо, което отдавна желаем, но не сме си позволявали поради финансови причини. Всяка покупка, всеки жест, който би украсил живота ни по някакъв начин, ще ни достави удоволствие.


Меркурий в Телец ще ни направи по-чувствителни и обърнати ментално към всичко, което се случва в заобикалящата ни среда. Ще събуди интересът ни към творчество или неща, които провокират творческото мислене. Това ще бъде период, в който ще „чуваме” мислите си по-ясно и ще вземаме по-правилни решения, ако го правим навън, сред Природата.


Меркурий в Телец може и да не е забавен толкова, колкото в другите знаци, но е много по-лоялен, по-спокоен и по-успешен. Затова - доверете му се и той ще ви отведе там, където искате да бъдете дори това да е пещерата пълна със съкровища! :)


Тази информация ви беше полезна? Споделете я или напишете коментар под нея. Благодарим ви! 

    ;