Актуално

MentalPress 30

Венера транзитира през знака на Телец

От 15.05. (11:46ч.) до 09.06. (04:37ч.) Венера – планетата на любовта, връзките и финансовия успех влиза в земния, чувствен и стабилен знак на Телеца.


Този транзит ще събуди чувствената ви, сексуална природа. Ще ви призове да усетите страстта чрез допир, физическо единение с човека, който обичате. Ще ви накара да се погрижите за външността и облеклото си. За физическия си комфорт, и красотата в ежедневието, дома и работното си място. За храната и начина, по който се храните.


В това отношение Венера в Телец, спокойно може да бъде определена, като „гурме” период. :) Време, в което ви е особено важно и търсите истинска, естетична наслада от това да се храните с вкусна храна, да имате на масата си напитки за ценители, и всичко това да се случва в красива, уютна, дори луксозна обстановка.


Венера в Телец харесва да си доставя богата гама от удоволствия, затова не се ограничавайте. Обратното – поглезете се, доставете си радост, отпуснете се. Спа процедури с камъни, масажи с мед, шоколад, сауна с аромати от билки, наистина много биха харесали на капризната Богиня, която живее във всеки един от нас. Просто се отдайте на изкушението! Е, внимавайте поне малко, с количеството храна, което поемате, защото Венера в Телец без съмнение е период, в който много лесно се напълнява!


Венера в Телец има вродено разбиране за това какво кара другите да се чувстват добре и удобно. Тя умее да се грижи за комфорта и уюта на хората, които обича, с което печели сърцето на всеки, който търси спокойствие и стабилност в отношенията. Понякога проявява натрапчив стремеж към притежание на партньора, което й пречи да се наслади на щастието си. В този период е добре да не забравяте, че не бива да искате от другите това, което самите вие не сме готови да дадете.


Венера в Телец във финансов план е период, в който едни от вас ще подредят и оптимизират бюджетите си, слагайки ред и въвеждайки ясни и строги правила. При други това ще бъде период на разточителство, най-вече за себе си. Какво пък, всички имаме нужда и от такива периоди. По време на транзита на планетата имате всички шансове за сключване на успешни сделки, договори или стартиране на нови начинания. Така, че бъдете отворени, към всичко, което ще се появи в живота ви през този период. Без значение какво ще е то – зад него се крие красивата, могъща и желана от всички Богиня на Любовта и финансовия успех - Венера.  Успех! :)


Този материал ви хареса? Споделете го или ни оставете коментар под него. Благодарим ви!


    ;