Услуги

MentalPress 30

Психологически консултации

За кого? 
Психологическите консултации са предназначени за всеки, който чувства, че в неговото ежедневие има проблем, който пречи на нормалното му функциониране и създава дискомфорт. Разбира се, срещите с психолог са от полза и за всеки, който чувства нуждата да  неутрализира емоционален и психически товар и не среща подкрепа и разбиране в очите на своите близки и приятели.  
Защо?
Консултациите с психолог могат да повлияят различни психически и емоционални проблеми. Някои от основните направления, за които е подходящ този метод са: 
справянето с проблеми във взаимоотношенията, контролиране на стрес и друг тип напрежение, работа в посока неутрализирането ефекта на фобии, страхови неврози, паник атаки и др., справяне с продължителни семейни проблеми, работа върху вземането на фундаментални житейски решения, работа с депресивни състояния и тревожност и много други.  
Как?
Чрез изследването на минали и настоящи събития, клиентът и специалистът работят по пътя към откриването на нови възможности за приемане и развиване на Аз-а. Психологът контролира процеса на работа, в който клиентът и неговите емоционални и съзнателни търсения са на първо място. Специалистът и клиентът работят в екип. Тандемът между двете фигури постепенно води до крайния резултат, търсен от клиента.
Екип  
Запази своя час СЕГА

Коментари

  • Антония: Благодаря! Остнах много доволна. Препоръчвам! (03.07.2019 18:32 ч.)
  • Димитър Пенчев: Интересни психологически консултации (03.12.2018 17:42 ч.)