Услуги

MentalPress 30

Астрологични консултации

За кого? 

Астрологичните консултации са предназначени за всеки, който желае да се докоснете до своите кармични връзки, заложби, таланти, мисия и задачи като личности.

 Защо? 

Кармичен хороскоп

Хороскопът дава безценна информация за причините и моделите на поведение на индивида, за основните духовни уроци и предизвикателства пред личността. Разкрива динамиката и възможните тенденции за развитие през основните етапи на живота, както и причините за сложни житейски събития.


Личен хороскоп

Този хороскоп описва основните черти на характера, потенциала на индивида и възможностите за развитие на личността. Пълната му версия дава информация за знаците, аспектите и разположението на Слънцето, Луната, Асцендента и всички останали планети в астрологичната карта.


Астрологична прогноза

Астро-прогнозите са предназначени за всеки, който желае да "надникне" в динамиката, която му предстои за едногодишен период от време.
Тя е ценен помощник и съветник, тъй като очертава областите, в които можем да очакваме определени събития и активности. Това ни позволява да си изясним ситуацията и да посрещнем предизвикателствата или положителните промени спокойно, с разбиране и с план за действие.


 Как? 

Преди консултация  клиентът посочва необходимата информация  (дата, месец, година, час и място на раждане)м която е основа  за съставянето на желания от него хороскоп.

Запази своя час СЕГА

Коментари

  • Анелия Спасова: Срещата ни ми въздейства силно! Благодаря на Милена Милева за отношението и професионализма! (07.03.2019 14:14 ч.)